Sos de muștar cu ciuperci, sherry și cereale
Sosul de muștar de ciuperci, sherry și cereale este un fără gluten și lacto ovo vegetarian băutură. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 168 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui maro, sherry, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Pui Cu Sos De Cremă De Sherry-Muștar, Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry, și Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry pentru doi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercilecu usturoiul și cimbru, amestecând până se înmoaie.
Se toarnă 100 ml sherry și se gătește până se reduce la o glazură, aproximativ 3 minute.
Adăugați oțetul și gătiți încă câteva secunde.
Se amestecă sherry-ul rămas și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute.
Scoateți usturoiul și cimbru, apoi amestecați în crme frache și muștar.
Se toarnă orice suc din friptură, apoi se adaugă pătrunjelul.