Sosul de muștar de ciuperci, sherry și cereale este un fără gluten și lacto ovo vegetarian băutură. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 168 calorii. Dacă aveți la îndemână bulion de pui maro, sherry, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Pui Cu Sos De Cremă De Sherry-Muștar, Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry, și Friptură cub cu sos de ciuperci-Sherry pentru doi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ciupercilecu usturoiul și cimbru, amestecând până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă 100 ml sherry și se gătește până se reduce la o glazură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Adăugați oțetul și gătiți încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Se amestecă sherry-ul rămas și bulionul, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Scoateți usturoiul și cimbru, apoi amestecați în crme frache și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se toarnă orice suc din friptură, apoi se adaugă pătrunjelul.