Rețeta de sos de mere/vafe cu cârnați se poate face în aproximativ 50 de minute. O porție conține 409 calorii, 16 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de mere, scorțișoară măcinată, cârnați de porc în vrac și ouă. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 40%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Vafe cu sos de mere, Vafe cu sos de mere și Vafe cu sos de mere fără gluten.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, rumeniți și prăbușiți cârnații până când nu mai sunt roz. Între timp, într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, scorțișoara și nucșoara. Într-un alt castron, bate ușor gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Mere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere Neîndulcit
Colorant Alimentar și Stropire Pentru Decorare, Opțional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cola Cu Aroma De Cirese
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiței Cu Ou Foarte Largi, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Ambalare
Caju Prajite Nesarate, Tocate Grosier
2
Adăugați laptele, sosul de mere și uleiul; amesteca bine. Se amestecă ingredientele uscate până când se combină. Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri tari; se pliază în aluat.