Sos De Marshmallow
Sosul de Marshmallow este un fără gluten, fără lactate și vegetarian sos. O porție conține 116 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, cremă de tartru, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Marshmallow, Sos De Marshmallow De Mentă, și Cremă de Marshmallow cu sos de cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru TEL și bateți la viteză medie până se spumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați crema de tartru și sare, creșteți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri tari, încă aproximativ 2 minute; pune deoparte.
Așezați siropul de porumb, zahărul, apa și 3/4 linguriță de vanilie într-o cratiță mică, cu fundul greu, la foc mare și amestecați cu o spatulă de cauciuc până când zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere, învârtind tigaia ocazional (nu folosiți spatula pentru a amesteca), până când amestecul este de culoare chihlimbar deschis și înregistrează 240 de grade F pe un termometru pentru bomboane. Scoateți imediat cratița de pe foc.Cu mixerul la viteză mică, turnați foarte încet siropul fierbinte în amestecul de albuș de ou și continuați să bateți până când sosul este neted, lucios și opac și curge ca lava topită, aproximativ 2 minute în total. Bateți restul de 3/4 linguriță de vanilie.
Transferați sosul într-un recipient, acoperiți și refrigerați până la rece înainte de utilizare.