Sos De Lager Cu Miere De Ciuperci

Sos De Lager Cu Miere De Ciuperci
Ciuperci miere Lager sos ia în jurul valorii de 50 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 70 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello pentru copii, miere, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tempeh în sos consistent de ciuperci-Lager, Lager Gravy, și Midii în Lager.

Instrucțiuni

1
Topiți untul nesărat într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă, ceapă roșie, usturoi și ciuperci; gatiti si amestecati pana cand ciupercile incep sa renunte la lichid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
3
Se toarnă berea în tigaie; se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați crenguțe de rozmarin și amestecați condimentul Cajun. Se mai fierbe încă 5 minute. Se amestecă mierea. Opriți focul și lăsați sosul să se răcească ușor înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CajunCondimente Cajun
RozmarinRozmarin
MiereMiere
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista