Sos De Grătar Verde

Sos De Grătar Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de grătar Verde. O porție conține 333 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați sare, oțet, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Gratar Fasole Verde Coace, și Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor.

Instrucțiuni

1
Gatiti toate ingredientele intr-un vas mare la foc mediu-mic 2 ore sau pana cand rosiile si tomatillos sunt fragede. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Procesați amestecul de roșii verzi, în loturi, într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii VerziRoșii Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Notă: sosul poate fi păstrat la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Zinfandel opac. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate40
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista