Rețeta sosului de grătar Thailandez ar putea satisface pofta ta americană în jur 55 minute. Această rețetă face 3 porții cu 705 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $7.29 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un sos scump pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Pui La Grătar Thailandez, și Cotlete De Porc La Grătar Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de susan și gătiți ceapa (aveți grijă, uleiul de susan are un punct de aprindere scăzut și arde ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați ghimbir și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Adăugați ingredientele rămase și gătiți 20 de minute.Se strecoară și se fierbe încă 20 de minute.Acest lucru se va păstra bine la frigider.