Nevoie de o sos fără gluten? Sosul de grătar cu miere ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Sos De Grătar Cu Miere, Sos De Grătar Cu Miere-Whisky, și Uscați-frecați puiul cu sos de grătar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe 4 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă ketchup-ul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute. Păstrați sosul rămas la frigider până la 1 săptămână.