Sos De Grătar Cu Melasă De Rodie

Sos De Grătar Cu Melasă De Rodie
Rodie melasă Gratar sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 419 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 1,8 USD pe porție. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți muștar neted, boia măcinată, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Grătar Cu Melasă, Sos De Grătar Cu Melasă, și Sos de grătar cu bere și melasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați sosul de soia, ketchup-ul, melasa de rodie, mierea, uleiul de semințe de floarea soarelui, muștarul, usturoiul, sarea de mare, piperul negru și ardeiul pentru a face o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și roscifixt. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinul Castoro beciuri Estate Zinfandel. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
Castoro Beciuri Estate Zinfandel Vin
White Zinfandel continuă să fie unul dintre cele mai populare vinuri, mai ales în lunile de vară. Zinfandelul nostru alb este realizat într-un stil care se pretează să fie en-joyed cu sau fără masă. Buchetul vinului este plin de personaje de fructe, fructe de pădure, cireșe și pepene verde, deși nu prea intens. Aromele sunt delicate și pline de fructe Zinfandel, toate echilibrate cu un pic de dulceață pentru a face acest vin uscat curat, neted și rapid la final. Bucurați-vă de ea acum pentru orice motiv, sorbind, pic-nicking, sau cu mesele preferate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista