Sos De Grătar Cu Caise Cu Conținut Scăzut De Zahăr

Sos De Grătar Cu Caise Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Sosul de grătar cu caise cu conținut scăzut de zahăr este un fără gluten și fără lactate sos. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Această rețetă servește 14. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Un amestec de splenda granular, piper, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Grătar Cu Caise, Sos De Grătar Cu Zahăr Brun, și Sos De Grătar Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista