Sos de grătar alb și marinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sosul de grătar alb și marinada. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 469 calorii, 16g de proteine, și 44G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această marinată. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, maioneză, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Marinada De Var De Vară / Sos De Grătar, Sos De Grătar Chinezesc Fără Soia Fără Gluten, și Sos De Grătar Alb.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 8 ingrediente până se omogenizează. Rezervați 1/2 cană de sos pentru a servi cu pui.
Puneți puiul într-o pungă de plastic cu fermoar și adăugați sosul rămas. Sigilați și întoarceți-vă pentru a acoperi puiul; se răcește 4 ore.
Scoateți puiul și aruncați marinada.
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos.
Serviți puiul gătit cu sos rezervat de 1/2 cană.
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați cu apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.