Sos De Grătar

Sosul de grătar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de piper, zahăr brun, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers-deși este posibil să nu mai fie prin preajmă, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se omogenizează. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 25 de minute, amestecând ocazional. Se răcește complet. Acoperiți și păstrați la frigider până la 2 săptămâni.
Bacsis: am înnebunit puțin încercând să scot sirop de porumb bogat în fructoză din dieta copiilor mei, așa că am început să cumpăr ketchup organic, care nu are. E delicios.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Leese-Fitch Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Leese-Fitch Zinfandel]()
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot