Sos De Flori De Dovlecel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de flori de dovlecel. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 265 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de flori de dovlecel, fire de șofran, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Frittata Cu Flori De Dovlecel, Franceză într-o clipă: Tagliatelle cu flori de dovlecel Pistou, și Găluște cu flori de porc la cuptor cu sos de soia cu ghimbir.
Instrucțiuni
Verificați interiorul florilor de dovlecel pentru insecte. Dacă nu credeți că plantele au fost pulverizate cu insecticid, nu spălați. Tăiați grosolan.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați florile de dovlecel și sotati la foc mediu-mic timp de aproximativ 5 minute, până când florile sunt moi. Veți mirosi parfumul lor delicat.
Dezghețați sosul la frigider timp de aproximativ 4 ore sau, pentru a accelera dezghețarea, așezați recipientul închis într-un vas cu apă rece timp de aproximativ 2 ore.