Sos de cârnați și ardei al lui Jimmy Sfântul
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate și cetogenic ? Sosul de cârnați și piper al Sfântului Jimmy ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 61 g de grăsimi și un total de 761 de calorii . Pentru 3,63 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați glutamat monosodic, cârnați, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ friptura cu ardei Saint Louis , umplutura cu cârnați Jimmy Dean și bile cu brânză cu cârnați Jimmy Dean .
Instrucțiuni
Intr-o cratita mare caliti usturoiul, ceapa si ardeii prajiti in 2 linguri de ulei de masline pana ce ceapa devine maro aurie. Se amestecă busuioc proaspăt și se amestecă bine.
Adăugați piper negru măcinat, piper alb măcinat, ardei roșu măcinat, salvie măcinată, praf de ceapă, salvie măcinată, praf de ceapă, pătrunjel uscat, oregano uscat și sare. Se amestecă până se omogenizează bine. Dacă doriți, adăugați MSG. Se amestecă roșiile italiene tocate și ambele conserve de pastă de tomate. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când pasta se lichefiază.
Odată ce sosul s-a lichefiat, adăugați frunza de dafin, semințe de fenicul, arpagic uscat, cub de bulion și, dacă doriți, fileuri de hamsii și vermut. Acoperiți și lăsați să fiarbă timp de 30 de minute. Se amestecă din când în când.
Într-o tigaie separată pregătiți cârnații rumeniți ușor în 2 linguri de ulei de măsline. Folosind foc mediu, acoperiți și lăsați să fiarbă 15 minute. La sfârșitul timpului de gătire, scoateți cârnații din tigaie și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Adăugați în vasul cu sos.
Acoperiți sosul și fierbeți încă 15 minute. Se amestecă din când în când și se servește cald.