Sos de cârnați, mere și afine-nuci-pâine
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă să faci cârnați, mere și sos de afine. Această rețetă face 40 de porții cu 125 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere granny smith, piper, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de cârnați, mere și afine, Sos de pâine cu cârnați, mere și fenicul, și Sos De Pâine Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți cuburile de pâine într-o tigaie mare și prăjiți aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până se usucă ușor.
Transferați într-un castron mare.
Într-o tigaie mare și adâncă, topiți 4 linguri de unt.
Adăugați merele, șalotele, țelina și salvia și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când merele se rumenesc ușor în pete, aproximativ 8 minute.
Adăugați bucățile de cârnați și gătiți la foc mare, rupându-le cu o lingură, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 5 minute.
Adăugați 3 căni de stoc și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați amestecul de cârnați în pâine împreună cu restul de 3 căni de stoc. Se amestecă până se umezește uniform.
Transferați pansamentul într-un vas de copt mare, cu unt și punctați cu restul de 2 linguri de unt.
Acoperiți pansamentul cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți folia și coaceți timp de 30 de minute mai mult, până când pansamentul este rumenit în jurul marginilor.
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de servire.