Sos De Cremă De Portocale

Sos De Cremă De Portocale
Sosul de cremă de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amidon de porumb, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Sos De Cremă Cu Parfum De Portocale, Pachete de piersici-zmeură cu sos de cremă de portocale, și Malabi (cremă de lapte cu sos de coniac de portocale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și amidonul de porumb deasupra unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați lapte și ou și amestecați bine cu un bici. Gatiti peste apa fierbinte pana se ingroasa (aproximativ 15 minute); se amestecă constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se ia de pe foc; se amestecă margarina și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Așezați folie de plastic pe suprafață; se răcește la temperatura camerei. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista