Sos De Cremă De Brânză Cheddar
Sosul de cremă de brânză Cheddar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 25 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes Borscht, umplutură de plăcintă cu mere, glazură de brânză cremă de scorțișoară și lună de crustă de plăcintă cu brânză Cheddar, Cupcakes cu brânză de bere cu înghețată de brânză Cheddar cu slănină: Cupcake - ul final Super Bowl, și Mazăre în sos de cremă Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu; bateți făina până se omogenizează. Treceți treptat în lapte, sare și piper roșu.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza până se topește și se amestecă.
Bateți ouăle cu o furculiță până sunt groase și palide. Amestecați treptat aproximativ un sfert amestec de lapte fierbinte în ouă; adăugați amestecul de ouă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant.