Sos De Ciuperci

Sos De Ciuperci
Sosul de ciuperci este un fără gluten sos. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile și cimbru în tigaie; sotati timp de 4 minute sau până când ciupercile se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul, vinul, amidonul de porumb, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiuperciCiuperci
PiperPiper
BulionBulion
SosSos
CimbruCimbru
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista