Sos De Ciuperci
Sosul de ciuperci este un fără gluten sos. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare, unt, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciupercile și cimbru în tigaie; sotati timp de 4 minute sau până când ciupercile se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul, vinul, amidonul de porumb, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând până se topește untul.