Sos De Ciuperci
Sosul de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, ciuperci pre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, și Sos De Ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 1 minut.
Adăugați salvie, sare și ciuperci; saut 11 minute sau până când ciupercile sunt rumenite.
Adăugați vin; gatiti 30 de secunde sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă bulionul de pui prăjit. Fierbe; gatiti pana se reduce la 2 cani (aproximativ 14 minute).
Combinați făina și apa într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în tigaie; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă untul, câte 1 lingură, amestecând până se topește untul. Se amestecă piperul.