Sos De Cidru Tare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de cidru tare. O porție conține 176 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cidru, bulion de pui, picături din curcan prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa, Sangria De Cidru Tare, și Cupcakes Cu Cidru Tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strecurați picăturile într-o ceașcă sau castron mare de măsurare.
Lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați și aruncați grăsimea. (Alternativ, utilizați un separator de grăsime.)
Așezați tigaia goală peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați cidrul și gătiți timp de 1 minut, răzuind bucățile lipite de tigaie.
Se toarnă în picăturile degresate și se adaugă suficient bulion pentru a face un total de 4 căni. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti faina, batand, pana devine aurie, 4-5 minute.
Se amestecă amestecul de bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Tulpina.