Pierogi Aluat
Aluatul Pierogi este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Combinați smântâna, apa, uleiul și oul, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină; se amestecă până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 7 minute).
Așezați aluatul într-un bol acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.