Pierogi Aluat

Pierogi Aluat
Aluatul Pierogi este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, făină, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi.

Instrucțiuni

1
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați smântâna, apa, uleiul și oul, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați amestecul de smântână în amestecul de făină; se amestecă până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați aluatul într-un bol acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista