Ridiche-Castravete Salsa
Ridichea-castravete Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 21 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de roșii, suc de lămâie, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Cu Salsa De Castraveți Și Ridiche, Tacos de porc la grătar Adobo cu salsa de castraveți-ridiche, și Salată de ridiche și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.