Sos De Ceapă De Vită

Sos De Ceapă De Vită
Sosul de ceapă de vită ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulionul de vită, făina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fileuri de vită cu sos de Cognac-ceapă, File De Vită Cu Coniac-Sos De Ciuperci Și Ceapă, și Carne de vită, ceapă și ardei gras în sos de fasole neagră-roșii.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu; se adaugă ceapa și se sotează 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în făină. Gatiti, amestecand constant, pana se rumeneste usor (aproximativ 1 minut). Treceți treptat în bulion și următoarele 2 ingrediente. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa si se toarna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista