Sos De Castravete
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de castraveți ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. Un amestec de sare, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Castravete, Sosul de castravete al lui Magpie, și Fripturi cu sos de castravete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o strecurătoare cu plasă fină cu două straturi de pânză de brânză.
Puneți iaurtul în strecurătoare peste un bol. Acoperiți și refrigerați cel puțin patru ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați lichidul în castron; puneți iaurtul deoparte.
Așezați castravetele într-o strecurătoare peste o farfurie; se presară cu sare.
Lăsați să stea 15 minute; aruncați lichidul.
Într-un castron mic, amestecați uleiul și oțetul până se amestecă. Se amestecă usturoiul, iaurtul și castravetele.