Sos de carne la foc mic cu paste

Sos de carne la foc mic cu paste
Sosul de carne la foc mic cu paste ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 577 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți busuioc rupt, brânză parmigiano-reggiano, paste mafaldine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sos de carne la foc mic cu paste, Sos de roșii Pastan și Rustic la foc mic cu carne {cartea de bucate a lunii }, și Sos De Carne De Spaghete La Foc Mic.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Așezați amestecul de legume într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Adăugați cârnați și carne de vită în tigaie; saut 6 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți amestecul de vită din tigaie folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați amestecul de carne de vită pe un strat dublu de prosoape de hârtie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Adăugați amestecul de carne de vită la aragazul lent. Se amestecă măslinele și următoarele 6 ingrediente (prin sos de roșii) în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute. Se amestecă oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Serviți sosul cu paste fierte fierbinți; se acoperă cu busuioc și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista