Sos De Carne Italiană
Sosul de carne Italian ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 28. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente, carne de vită măcinată extra-slabă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italiană Herbed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti carnea de vită măcinată și următoarele 3 ingrediente, în loturi, într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scurgeți bine și reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de paste și ingredientele rămase.
Aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când sosul este îngroșat.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Classico tradiționale favorite Garden legume Primavera Paste Sos.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.