Sos De Carne Italiană

Sos De Carne Italiană
Sosul de carne Italian ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 28. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente, carne de vită măcinată extra-slabă, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italiană Herbed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti carnea de vită măcinată și următoarele 3 ingrediente, în loturi, într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, amestecând până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți bine și reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de paste și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Aduceți la fierbere și reduceți focul la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute. Descoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Classico tradiționale favorite Garden legume Primavera Paste Sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
LegumeLegume
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții28
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista