Sos de carne de vită și slănină mangaloreană
Carnea de vită mangaloreană și sosul de slănină ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 856 calorii, 44G de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 74 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, apă, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Sos De Oaie Mangalorean, Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili, și Sos De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea, pasta de ghimbir, pasta de usturoi, piperul, oțetul și 2 lingurițe de sare.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei în oala sub presiune la foc mediu până la sclipire.
Adăugați cuișoare și scorțișoară și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați carnea de vită marinată și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute
Adăugați 1 cană de apă și închideți oala sub presiune. Gatiti la presiune ridicata timp de 45 de minute, apoi eliberati presiunea si lasati aburul sa scape.
Transferați carnea de vită și sucurile într-un castron mare.
Ștergeți oala sub presiune, adăugați uleiul rămas și reveniți la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați chillis verde și amestecați până când este parfumat-aproximativ 2 minute.
Adăugați ardei iute roșu și pudră de turmeric și amestecați energic, pentru a nu arde condimentele și gătiți timp de 1 minut. Dacă tind să se lipească sau să se decoloreze, adăugați câteva picături de apă.
Adăugați slănina și amestecați până când slănina începe să se facă, aproximativ 5 minute.
Adăugați piureul de roșii și gătiți, amestecând, până când uleiul este parfumat și se separă de amestec, aproximativ 5 minute.
Adăugați apă, aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute. Întoarceți carnea de vită și sucurile sale în oală și lăsați întregul vas să gătească încă 15 minute. Condimentați după gust cu sare, dacă este necesar, și serviți cu pâine sau orez.