Sos De Carne De Spaghete La Foc Mic
Sosul de carne de spaghete Cu fierbere lentă este un fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 453 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ceapă, spaghete și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sos De Carne De Spaghete La Foc Mic, Spaghete din grâu integral cu un sos de carne la foc mic, și Sos de carne la foc mic cu paste.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită și cârnații în tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecând frecvent, până când carnea de vită este maro și cârnații nu mai sunt roz, aproximativ 8 minute; scurgere.
Se amestecă amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția spaghetelor și parmezanului, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți sosul cu spaghete fierte fierbinți și parmezan.