Sos De Caramel-Whisky
Sosul de caramel-whisky este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Dacă aveți unt, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky, și Sos De Caramel De Whisky Irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand continuu. Gatiti inca 15 minute sau pana devin aurii (nu amestecati).
Se ia de pe foc. Adăugați cu grijă untul și crema de brânză, amestecând continuu cu un bici (amestecul va fi fierbinte și va bule puternic). Se răcește ușor și se amestecă whisky-ul și laptele.
Notă: puteți înlocui 1 lingură de extract de imitație de rom și 3 linguri de apă pentru whisky-ul irlandez, dacă doriți.