Sos de busuioc portocaliu peste fileuri de somon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sosul de busuioc portocaliu peste fileurile de somon. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 6 și costă $2.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 246 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de somon, Ulei de gătit, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ File De Somon Cu Unt De Busuioc Portocaliu, File De Somon Portocaliu De Susan, și File de somon de portocale și Bourbon la grătar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.