Sos De Brânză Albastră

Pansamentul cu brânză albastră este un fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 197 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 21 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, lapte bătut, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Simon și Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing – micul poate bate bogat și cremos sos de brânză albastră, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing – sos de brânză albastră nu trebuie să fie achiziționate în magazin, puteți face acest lucru la domiciliu, în propria bucătărie, și are un gust mai bun home made, și Sos De Brânză Albastră Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți Gorgonzola într-un bol mic de amestecare și amestecați-l cu o furculiță.
Adăugați smântână, zară, maioneză, oțet de vin alb, sos Worcestershire și piper negru și amestecați pentru a combina.
Serviți sau păstrați într-un recipient etanș, la frigider, timp de până la 1 săptămână.