Sos De Brioșă Cu Cârnați
Această rețetă face 10 porții cu 148 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc, coaste de țelină, sare kosher și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pancetta Brioche Dressing, Brioche-umplutură de pere cu cârnați italieni și migdale, și Spanac, fenicul și cârnați umpluți cu brioșă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți brioșa pe o foaie de copt și dați-o la cuptor până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte într-un castron mare.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați cârnații și rupeți-l în bucăți cu o lingură. Gatiti pana se rumeneste, apoi transferati-l in bol cu brioșa.
Adăugați țelina în picăturile de cârnați și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Puneți cârnații în vasul de brioșă. Se amestecă stocul și salvia și se amestecă până când brioșa absoarbe cea mai mare parte a lichidului. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Transferați pansamentul într-un vas de copt de 13 x 9 inci și gătiți, neacoperit timp de 20 de minute. Acoperiți cu folie și coaceți până se rumenesc deasupra, încă 20 până la 25 de minute.