Sos De Brioșă Cu Cârnați

Sos De Brioșă Cu Cârnați
Această rețetă face 10 porții cu 148 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc, coaste de țelină, sare kosher și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pancetta Brioche Dressing, Brioche-umplutură de pere cu cârnați italieni și migdale, și Spanac, fenicul și cârnați umpluți cu brioșă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți brioșa pe o foaie de copt și dați-o la cuptor până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute. Puneți deoparte într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați cârnații și rupeți-l în bucăți cu o lingură. Gatiti pana se rumeneste, apoi transferati-l in bol cu brioșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați țelina în picăturile de cârnați și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6
Puneți cârnații în vasul de brioșă. Se amestecă stocul și salvia și se amestecă până când brioșa absoarbe cea mai mare parte a lichidului. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
BrioșăBrioșă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați pansamentul într-un vas de copt de 13 x 9 inci și gătiți, neacoperit timp de 20 de minute. Acoperiți cu folie și coaceți până se rumenesc deasupra, încă 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista