Sos de ardei roșu prăjit (cu Gnocchi)
Sosul de ardei roșu prăjit (cu Gnocchi) ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 366 calorii, 15g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,89 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, gnocchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oala mare cu apă sărată la fiert și gătiți gnocchiul conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți într-o strecurătoare în chiuvetă.
Într-o cratiță, încălziți uleiul la foc mediu până la cald, adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până devine auriu.
Adăugați ardei, sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Transferați la un procesor sau blender și piure. Întoarceți sosul în tigaie, adăugați smântână și aduceți la foc mic, amestecând.
Adăugați busuioc, sare, piper și câteva picături de suc de lămâie, după gust.
Într-un castron mare, aruncați gnocchiul și sosul împreună. Împărțiți între boluri, presărați peste câteva frunze de busuioc sfâșiate și radeți niște parmezan deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto