Sos De Ardei Roșu-Mango
Sosul de ardei roșu-Mango ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 2,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 676 calorii, 5g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, apă, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, roșii prăjite și ardei roșu, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute sau până când ardeii arată blister, întorcându-se o dată.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii; scoateți și aruncați semințele. Ardei felii.
Aduceți ardeii, ceapa, vinul și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță grea la foc mare; se fierbe 10 minute sau până când lichidul se reduce la 3 linguri. Se amestecă Frisca; Se fierbe, amestecând des, 10 minute sau până se îngroașă. Se răcește ușor.
Procesați amestecul de ardei roșu, mango și ingredientele rămase într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.