Sos Curry De Nucă De Cocos Din Caraibe
Sosul curry de nucă de cocos din Caraibe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 2 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Boluri de tăiței de Patlagină cu somon la cuptor din Caraibe cu sos de Avocado de nucă de cocos {Paleo}, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Sos Curry De Nucă De Cocos.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Caraibe poate fi asociat cu Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer]()
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsaciei, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente Traminer picant sau mosc) este o selecție a celor mai parfumate Traminere și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul prezintă o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și floral de trandafir percepute în nas se găsesc, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Asociați-vă cu bucătăria condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/fusion, ceviches Peruvian și alimente atât cu condimente, cât și cu elemente de fructe.