Sos Crocant De Pește Și Iaurt Grecesc De Mentă
Crispy Fish & Greek yogurt Mint Sauce ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 197 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți lapte de unt, fulgi de piper, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos Crocant De Pește Și Iaurt Grecesc De Mentă, Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt, și Cotlete de miel grecești și sos de iaurt cu mentă.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, combinați iaurtul grecesc, Zara, 1 1/2 lingură de mentă proaspătă tocată, usturoi și fulgi de ardei roșu.
Bateți împreună, condimentați cu sare după gust. Puneți la frigider să se răcească în timp ce pregătiți peștele.Clătiți fileurile de pește în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Presărați ușor fiecare file pe față și pe spate cu sare și piper.Dragați fileurile în făină sau făină fără gluten, asigurându-vă că fileurile sunt acoperite uniform și complet cu un strat subțire de făină.
Presărați fileurile pe ambele părți cu boia.
Încălziți uleiul într-o tigaie la mediu până când este suficient de fierbinte pentru prăjire.
Adăugați fileuri în tigaie. Dacă uleiul este la temperatura corectă, ar trebui să buleze și să sfârâie uniformnu stropi sau popping. Nu aglomerați tigaia, aceasta va scădea temperatura uleiului și va face mai dificilă întoarcerea peștelui. Este posibil să fie nevoie să prăjiți în loturi pentru a nu aglomera tigaia.Prăjiți peștele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când învelișul este maro auriu pe ambele părți și peștele este gătit.Puneți fileurile de pește prăjit pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Serviți fileuri calde de pește acoperite cu sosul de mentă de iaurt grecesc rece și cremos.
Încingeți fiecare file cu puțină mentă proaspătă tocată.
Așezați o crenguță de mentă proaspătă pe fiecare farfurie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.