Sos Cremos De Salată De Tarhon

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Sosul cremos de salată de tarhon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, semințe de țelină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Salată de fructe de mare cu pansament cremos de tarhon, Salată de creveți și Avocado cu pansament cremos de tarhon, și Salată de fructe de mare cu sos cremos de tarhon-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți muștarul Dijon, zahărul, oțetul, cățelul de usturoi și sarea într-un blender. Acoperiți și curățați până când usturoiul s-a amestecat neted.
Se presară în guma de xantan și se amestecă aproximativ 15 secunde pentru a se amesteca bine. Cu blenderul în funcțiune, turnați uleiul vegetal alternativ cu apa; amestecați până când este gros și cremos.
Adăugați semințele de țelină, fulgii de ardei roșu, ardeiul negru, tarhonul și semințele de muștar; pulsați până când condimentele sunt distribuite uniform.