Sos Cremos De Ciuperci-Anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul cremos de ciuperci-anghinare. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 53 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, căței de usturoi, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sos Cremos De Ciuperci-Anghinare, Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ciuperci, ceapă și usturoi și sotati 5 până la 7 minute sau până se înmoaie. Se amestecă bulionul de pui și crema de brânză și se gătește, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până se topește crema de brânză. Se amestecă inimile de anghinare, sucul de lămâie și ardeiul roșu. Reduceți căldura la minim și gătiți 2 minute sau până când amestecul este fierbinte.
* 1 (8 uncii) pachet 1/3-mai puțin-grăsime crema de branza poate fi înlocuit.