SOS COLUMBIAN DE ROȘII ȘI CEAPĂ (HOGAO)

Sosul columbian de roșii și ceapă (HOGAO) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 73 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, chimen măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de rețetele mele columbiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați SOS COLUMBIAN DE ROȘII ȘI CEAPĂ (HOGAO), Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă), și Ajax (Salsa de roșii și ceapă în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță, adăugați roșiile, ceapa verde, usturoiul, chimenul măcinat și gătiți ușor timp de 10 minute, amestecând până se înmoaie.Reduceți focul la minim , adăugați sarea și, gătiți încă 10 minute, amestecând ocazional până când sosul s-a îngroșat. Verificați și reglați condimentul.