Sos Clasic

Sos Clasic
Clasic sos este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest sos are 104 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare kosher, sucuri de tigaie din curcan și tigaie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Sos Clasic Pentru Tigaie, Sos Clasic, și Sos Clasic.

Instrucțiuni

1
Strecurați sucurile de tigaie într-un separator de grăsime sau castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Lăsați să stea 10 minute. Îndepărtați și aruncați grăsimea de pe suprafață; puneți sucurile deoparte.
3
Așezați tigaia goală peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând și răzuind pentru a dizolva bucățile lipite de tigaie, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă untul și se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se presară cu făina și se gătește, amestecând continuu, până devine ușor auriu, aproximativ 3 minute. Încă amestecând, adăugați încet mai întâi bulionul, apoi 1 cană din sucurile rezervate. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când sosul s-a îngroșat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
7
Se ia de pe foc și se condimentează cu sarea și piperul. Se strecoară chiar înainte de servire.* Ingrediente prea variabile pentru analiza semnificativă a informațiilor nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista