Sole Meuni Cormorbre
Sole Meuni este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sole Meuni Cormorbre, Sole la Meuni, și Sole Meuni Cormorbre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți lămâia și cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana albă. Tăiați subțire lămâia în cruce, aruncând semințele și capetele.
Clătiți talpa și uscați-o. Dacă fileurile sunt mai lungi de 6 sau 7 inci, tăiați în jumătate transversal, astfel încât să fie mai puțin probabil să se rupă atunci când le întoarceți.
Presărați ușor fiecare file cu sare. Înveliți pe toate părțile cu făină, scuturați excesul și așezați bucăți una lângă alta pe o foaie de folie de plastic.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mare, topiți 2 linguri de unt; când este fierbinte, așezați câte bucăți se vor potrivi una lângă alta în tigaie fără aglomerare și gătiți până se rumenesc pe fund, 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți cu o spatulă metalică largă și flexibilă și partea rămasă maro, cu 1 până la 2 minute mai mult (dacă untul începe să ardă, reduceți căldura la mediu-mare). Cu spatula, transferați fileurile într-un platou rezistent la cuptor, așezând bucăți una lângă alta și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200. Topiți încă 1 lingură de unt în tigaie; repetați pasul pentru a găti fileurile de talpă rămase, transferați-le pe platou și păstrați-le la cald la cuptor.
Cu un prosop de hârtie, ștergeți tigaia curată și reveniți la căldură mare.
Adăugați încă 1 până la 2 linguri de unt și capere; se amestecă până se topește untul.
Se adaugă sucul de lămâie, se ia de pe foc și se amestecă aproximativ 3 linguri de pătrunjel. Imediat, răzuiți amestecul de unt peste fileurile de pește fierbinte.
Se ornează cu felii de lămâie și pătrunjel rămas și se presară generos cu piper. Cu spatula, transferați fileurile în plăci. Condimentează după gust cu mai multă sare.