Sos Bolognez În Stil Ușor
Sosul Bolognese în stil ușor ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 363 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tăiței de ou, sos de roșii fără sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Carne De Vită Ușoară Bolognese – 8 Puncte, Lasagna Clasică Bologneză Ușoară, și Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand continuu, 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați rotund măcinat și gătiți până când carnea de vită se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Adăugați roșiile și următoarele 4 ingrediente la amestecul de carne de vită în tigaie; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute, amestecând ocazional.
În timp ce sosul fierbe, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sare și grăsime; scurgere.
Așezați 1 cană de tăiței pe fiecare dintre cele 5 farfurii individuale de servire. Se amestecă pătrunjelul în sos de roșii; lingură uniform peste tăiței.