Sos Bearnaise
Sos Bearnaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 481 calorii, 4G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți frunze de tarhon, gălbenușuri de ou, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Steak cu nervuri la cuptor cu B (Entrec B (Entrec B)), B Sos De Fructe, și Sos Bearnaise.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică, topiți ușor untul, la foc mic și aduceți la foc mic. Pe măsură ce untul fierbe ușor, îndepărtați spuma care se acumulează pe suprafața untului. Se fierbe untul timp de aproximativ 15 minute, se răcește și se îndepărtează grăsimea de unt limpede, lăsând orice substanță solidă din lapte în fundul tigaiei. Acesta este untul clarificat! Wow-cine știa?
Într-o tigaie mică, combinați oțetul, vinul alb, boabele de piper și șalotele. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul s-a evaporat aproape tot.
Se scoate de pe foc, se adaugă 1 cub mare de gheață și se lasă să se topească. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol metalic de dimensiuni medii.
Adăugați cele 3 gălbenușuri de ou și bateți puternic pentru a combina.
Puneți vasul metalic peste o cratiță cu apă abia fierbinte.
Bateți ouăle până devin pufoase, aproximativ 5 minute. În timp ce bateți încet, stropiți în untul clarificat. Începeți cu câteva picături la un moment dat. Dacă ouăle par să se gătească prea repede, scoateți cratița de pe foc. Ideea a ceea ce se întâmplă aici, este că ouăle sunt fierte vreodată atât de ușor într-o spumos, deliciousness spumos, nu o mizerie omletă coagulat. Odată ce tot untul a fost amestecat, adăugați tarhonul proaspăt și un vârf de cayenne. Condimentează cu sare kosher, după gust.
Sosul trebuie să fie foarte aromat, spumos și galben încântător.
Serviți pe o friptură mare de grăsime și numiți-vă un superstar!