Sos Balsamic-Fig

Sos Balsamic-Fig
Sos balsamic-Fig ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 56 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți 6 până la 7 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se amestecă coniac, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
3
Serviți cald.
4
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit oțet Balsamic Alessi de 20 de ani îmbătrânit în lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista