Sos Alfredo rapid și ușor

Sos Alfredo rapid și ușor
Sosul Alfredo rapid și ușor durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 59 g de grăsimi și un total de 672 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați unt, cremă de brânză, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Alfredo rapid și ușor, Sos Alfredo rapid și ușor și Sos Alfredo rapid și ușor.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista