Sorpotel De Porc (Tocană De Organe De Porc Goan)
Sorpotel de porc (tocană de organe de porc Goan) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 456 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pudră de turmeric, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Sorpotel-Goan, Goan Vindaloo de porc picant cu caju, și Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan).
Instrucțiuni
Combinați boabele de piper, chili roșu, scorțișoară, cuișoare, semințe de chimen (sau pulbere) și jumătate din oțet într-un blender. Amestecați la viteză mare, răzuind părțile laterale după cum este necesar, până când se formează o pastă roșie netedă. Pune deoparte.
Combinați carnea de porc, ficatul și alte organe într-o cratiță mare. Acoperiți cu trei căni de apă.
Adăugați turmeric și 1 lingură de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă o dată, se reduce la foc mic, se acoperă și se gătește timp de 30 de minute. Lichid degresat. Tulpina, rezervând separat carnea și bulionul. Tăiați carnea de porc din orice coajă sau grăsime și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Încălziți jumătate din ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați carnea de porc scursă și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, ardeii iute verzi și frunza de dafin. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 4 minute.
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând, până când dispare aroma parfumată și crudă, aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul rămas, bulionul rezervat și sângele și amestecați până când amestecul este înroșit cu pasta de condimente. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute. Condimentează după gust cu sare