Sorbet de piersici cu căpșuni și busuioc
Sorbetul de piersici cu căpșuni și busuioc este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 420 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de căpșuni, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sorbet De Busuioc De Piersici, Sorbet de lapte cu căpșuni, și Căpșuni marinate cu Sorbet de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; lăsați să stea aproximativ 20 de minute, permițând fructelor de pădure să elibereze sucuri.
Așezați mai multe sorbete mici în 4 pahare sau boluri cu tulpină; acoperiți cu amestec de căpșuni.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru desertul înghețat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.