Sorbet de pere carbonizat cu brânză de capră "zăpadă"
Această rețetă servește 6. O porție conține 149 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare kosher, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste de Broccoli înnegrite cu lămâie carbonizată și brânză de capră, Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră, și Brânză De Capră Și Fulgi De Ovăz Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer electric la viteză mare, batețibrânză de capră și sare într-un castron mic până lacremos; bateți treptat în 1/2 cană de apă.
Transferați într-un vas de copt superficial, acoperiți șiînghețați timp de cel puțin 6 ore. Faceți înainte: Gheațapoate fi făcută cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.
Gătiti perele într-o abilitate uscată din fontăpeste foc mediu, întorcându-se ocazional,până când sunt bine carbonizate și doar înmuiate, 15-20minute.
Lasă să se răcească. Miez, se toacă grosier și se transferă într-un robot de bucătărie; pur și simplu până la neted.
Transferați pur și simplu într-un vas mediu și înghețați până când este complet solid, cel puțin 6 ore. Faceți înainte: sorbetul de pere poatefi făcut cu 1 săptămână înainte. Păstrați înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 170 buc. F. prăjiți juniperberries într-o tigaie mică și uscată la căldură medie, amestecând des, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Lasă să se răcească. Se macină fin în moara de condimente.
Folosind un mixer electric pe mediuviteza, bateți albușurile într-un castron mediupână când sunt spumoase. Cu motorul pornit, treptatbate în zahăr pudră. Creșteți viteza la mare; bateți până se formează vârfuri rigide, 8-10 minute. Îndoiți în ienupăr.
Întindeți meringueîntr-un strat subțire pe un covor de copt din silicon sau pe o foaie mare de copt căptușită cu hârtie de pergament.
Coaceți până când meringue este completgreu și uscat în centru, aproximativ 4 ore.
Se lasă să se răcească, apoi se rupe în mare pieces.DO înainte: bezea se poate face 2 zileînainte; depozitați etanș la temperatura camerei.
Lăsați sorbetul de pere să stea la temperatura camereipână când este suficient de moale pentru a scoate, aproximativ 1 oră.Lingurați sorbetul pe plăci și acoperiți cupiese de meringue. Folosind o furculiță, răzuiește brânza de capră până formează zăpadă pudră; stropeste peste bezea.