Sorbet De Nucă De Cocos - Ghimbir-Wiches

Sorbet De Nucă De Cocos - Ghimbir-Wiches
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sorbet-Wiches cu nucă de cocos-ghimbir. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 111 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de nucă de cocos, prăjituri cu ghimbir, sorbet de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scooped: bere de ghimbir, rom și Sorbet de nucă de cocos, Sorbet De Ghimbir, și Rubarbă-Sorbet De Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nuca de cocos prăjită pe o farfurie. Aranjați 4 fursecuri cu părțile superioare în jos pe o suprafață de lucru și, folosind o lingură de înghețată de 1 uncie, acoperiți fiecare prăjitură cu 1 sorbet de lingură. Sorbetul de sus cu cookie-urile rămase și apăsați ușor până când sorbetul acoperă cookie-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
2
Rolați părțile laterale cu nucă de cocos prăjită, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
RolaRola
3
Așezați fursecurile pe o foaie de copt și congelați aproximativ 10 minute sau până când sunt ferme; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desert congelat în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista