Sorbet De Miere De Căpșuni
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 56 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, coajă de lămâie, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Sorbet De Căpșuni Și Miere, Șerbet De Căpșuni, și Șerbet De Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți căpșunile, vinul, menta și mierea în 1 cratiță de 1/2 litru la foc mediu 5 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Puneți amestecul de căpșuni în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați până se omogenizează; tulpina.
Se amestecă coaja de lămâie.
Se toarnă în congelatorul de înghețată de 1 litru. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.