Sorbet de citrice și pepene galben

Sorbet de citrice și pepene galben
Șerbetul de citrice și pepene galben ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele de deserturi. Această rețetă are 4 porții și costă 56 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 194 de calorii . Dacă ai la îndemână pepene galben, coajă de lămâie, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 45% . Rețete similare includ supă de vară cu pepene galben rece , pește spadă la grătar cu salsa de pepene galben și mentă și șerbet de căpșuni proaspete .

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați toate ingredientele. Acoperiți și mixați timp de 1-2 minute sau până obțineți o compoziție omogenă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați piureul într-un vas de 33 cm x 23 cm. Acoperiți și congelați timp de 45 de minute sau până când marginile încep să se întărească; amestecați.
3
Congelați încă 2 ore sau până se întărește. Chiar înainte de servire, transferați compoziția într-un blender; acoperiți și mixați timp de 2-3 minute sau până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista